TICKETING

VOLS

Disposem del titol IATA que ens permet emetre tota classe de bitllets d’avió per la majoría de les més importants Companyies Aérees del món. També tenim acords especials amb algunes de les noves Companyies Aérees que cobreixen diversos destins a tarifes competitives i que podem oferir als nostres clients.

TREN I VAIXELL

Podem facilitar la venda de bitllets de tren, amb confirmació immediata del seient reservat i lliurament del corresponent títol de transport.

Som agents oficials de les Companyies Acciona i Balearia, el que ens permet reservar, confirmar i emetre els passatges marítims al moment.

LLOGUER DE COTXES

Els nostres acords de col-laboració amb grans companyies de lloguer de cotxes com HERTZ, AVIS, EUROPCAR, HOLIDAY AUTOS, etc. ens permet oferir aquest servei amb total garantia a la majoria de països.

DEPARTAMENT D’ EMPRESES

Més de 60 anys ens avalen en el tractament i en la organització dels seus viatges comercials. Restem a la seva disposició per a qualssevol informació adicional.


Ompli el formulari amb les seves necessitats d’informació sobre viatge d’empresa i nosaltres li enviarem una oferta per e-mail o li trucarem en un termini de 24 hores.

Feu clic aquí per el formulari d'informació per a viatges d'empresa

Petició d'informació per a viatges d'empresa